Steunverklaring voor Oekraïne tegen Russische agressie

Declaration of Support for Ukraine Against Russian Aggression

Aticket staat achter Oekraïne

Wij, de ondertekenden, vertegenwoordigend de collectieve stem van aticket.eu, verklaren hierbij onze onwankelbare steun aan het volk van Oekraïne in hun moedige inspanningen om hun soevereiniteit en onafhankelijkheid te verdedigen tegen Russische agressie.

Bij aticket.eu geloven we vast in de principes van vrede, gerechtigheid en het recht van naties om hun eigen bestemmingen te bepalen zonder externe inmenging. De huidige crisis in Oekraïne is een schending van deze principes, en we staan in solidariteit met het Oekraïense volk terwijl ze de uitdagingen van de Russische agressie het hoofd bieden.

We veroordelen elke vorm van agressie die de stabiliteit en vrede in de regio bedreigt, en we uiten onze diepe bezorgdheid over het welzijn van de Oekraïense burgers die door het conflict zijn getroffen. Het is onze oprechte hoop dat een vreedzame oplossing kan worden bereikt door diplomatieke middelen, met respect voor de soevereiniteit en territoriale integriteit van Oekraïne.

Als platform dat zich inzet voor het bevorderen van positieve verbindingen en ervaringen, bevestigt aticket.eu haar toewijding aan het bevorderen van eenheid, begrip en solidariteit tussen naties. We moedigen onze gemeenschap en belanghebbenden aan om ons te steunen in het ondersteunen van het volk van Oekraïne tijdens deze uitdagende tijden.

In het gezicht van tegenspoed geloven we in de kracht van internationale samenwerking en de kracht van collectieve actie. Laten we allemaal werken aan een toekomst waarin vrede, gerechtigheid en respect voor nationale soevereiniteit zegevieren.

Ondertekend,

het aticket.eu team

7.9.2022