Neem contact met ons op

Contact Us

Ticketaankopen en Ondersteuning

Aticket Ondersteuning

Bedankt voor het kiezen van Aticket voor jouw evenementinformatiebehoeften. Houd er rekening mee dat Aticket een promotiesite is en wij de ticketverkoop of distributie niet rechtstreeks afhandelen. Als je problemen ondervindt met betrekking tot jouw ticketaankoop, waaronder betaling, levering of evenementdetails, vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen met het betreffende ticketplatform of de service waar je de aankoop hebt gedaan.

Voor evenementspecifieke zorgen, zoals wijzigingen in schema of locatie, raden we aan rechtstreeks contact op te nemen met de evenementorganisator. Hun contactgegevens zijn vaak beschikbaar op de officiële website van het evenement of via het ticketplatform.

Problemen Melden met Aticket Diensten

Als je technische problemen ervaart of zorgen hebt over de diensten die Aticket biedt, zoals websitefunctionaliteit of informatie-accuraatheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw feedback is belangrijk en we zullen ons best doen om eventuele problemen met betrekking tot het Aticket-platform aan te pakken en op te lossen.

Algemene Vragen

Voor algemene vragen, feedback of als je vragen hebt die niet gerelateerd zijn aan ticketaankopen of platformproblemen, neem gerust contact met ons op via de onderstaande informatie.

Inbreuk op Auteursrechten Melden

Als je van mening bent dat jouw auteursrechtelijk beschermd werk zonder toestemming is gebruikt op Aticket, meld dit dan door contact met ons op te nemen via [jouw e-mailadres voor auteursrechteninbreuk of formulierlink]. In jouw melding, voeg voldoende informatie en bewijs toe om ons te helpen het probleem snel te onderzoeken en aan te pakken.

Wij waarderen jouw begrip en medewerking. Bij Aticket zijn we toegewijd aan het bieden van een naadloze en plezierige ervaring voor onze gebruikers.

Bedankt,
Het Aticket Team